Hi.

Liefhebber van het woord sinds 1984, of alleszins van zodra ik met vulpen iets op een blad kon neerpennen. Het mooiste moment in m'n leven : de geboorte van mijn twee kinderen, wat me meteen ook brengt naar het pijnlijkste moment in m'n leven, naast het afschaffen van " Het Groot Dictee der Nederlandse Taal. "

Talen hebben me altijd al gepassioneerd, hetzij om gewoonweg alles te kunnen verstaan wanneer volwassenen plots in een andere taal begonnen te communiceren als je iets niet mocht verstaan of omdat de kunst van de taal gewoonweg prachtig is.
Het is duidelijk uitgegroeid tot een beroep waarin ik helemaal mezelf kan zijn en als ik anderen ermee kan helpen, is het enkel icing on the cake. 

Na meer dan tien jaar actief te zijn in de wondere wereld van de online advertising, heb ik de stap gezet naar copywriting. De combinatie van spelen met woorden en de ervaring in marketing en advertising komt me goed van pas bij het maken van SEO-proof webteksten en zaken zoals Google adwords en social copy. 

Copy en storytelling is hip en trendy en ik vertel met veel plezier en graagte je eigen verhaal. Ready to meet?